Η «καυτή» Τάνια Καρρά κυκλοφορία τη νέα της δουλειά!“Ανοιχτή Πληγή” τιτλοφορείται το δεύτερο single της εντυπωσιακής και πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας.

“Ανοιχτή Πληγή” τιτλοφορείται το δεύτερο single της εντυπωσιακής και πολλά υποσχόμενης Τάνιας Καρρά που έκλεψε τις εντυπώσεις με το πρώτο της single “Γι’ αυτό σταμάτησέ με” αλλά και τις εμφανίσεις της σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργύρου και της Ελένης Φουρέιρα και του Πέτρου Ιακωβίδη, τόσο στην Αθήνα στο Fantasia, όσο και στην Θεσσαλονίκη στο Club Vogue.

“Ανοιχτή Πληγή” είναι ένα δυναμικό και ρυθμικό κομμάτι που συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο και λαϊκό ηχόχρωμα από την Τάνια Καρρά, με την στιχουργική υπογραφή του STAN και μουσική ICON MUSIC. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ αναλαμβάνει ο μαέστρος της εικόνας, Γιάννης Παπαδάκος και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!


Κυκλοφορεί από την ICON MUSIC & PANIK PLATINUM.

Δείτε το Facebook, το Youtube και το Instagram της Icon Music

Δείτε το official site, το Facebook, το Youtube και το Twitter της Panic Platinum Record

Θεσσαλονικιά, νέα, ταλαντούχα η Τάνια Καρρά συμμετείχε στο Greek Idol και πλέον έχει και δικά της τραγούδια.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Τάνια Καρρά, έχει όλο το πακέτο και έρχεται να κατακτήσει τις πίστες, και τον ανδρικό πληθυσμό, για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram