Spread the love


 

Μπορεί να έφτασε έως τον ημιτελικό του Rising Star, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τραγουδά ήδη επαγγελματικά και τώρα  κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι το οποίο υπογράφουν δύο σπουδαίου δημιουργοί.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που αγαπήθηκε για την υπέροχη φωνή του και έκανε ρεκόρ στις ψηφοφορίες του κοινού μέσα στο Rising star του Antenna μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με την Heaven Music.

«Φταίω Εγώ» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού από το δημιουργικό δίδυμο των επιτυχιών τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη μουσική και τον Ηλία Φιλίππου στίχους.

Αφού έκλεισε ο κύκλος της παρουσίας του στο talent show, τώρα ανοίγει ο μεγαλύτερος της ζωής του για μια δυνατή πορεία με δικά του τραγούδια στη δισκογραφία.

Βιογραφικό του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Τώρα ζει στην Αθήνα. Είναι 30 ετών κι ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, εδώ και 13 χρόνια. Έχει πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής, η οποία θεωρεί πως αποτελεί μεγάλο εφόδιο στην εξέλιξή του ως τραγουδιστής.

Ο Δημήτρης έδειξε την αγάπη του για την μουσική και κυρίως για το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία. Στα 11 με 12 περίπου χρόνια του αποφάσισε, με την υποστήριξη των γονιών του, να ξεκινήσει τις σπουδές πάνω στην βυζαντινή μουσική όπου και τελείωσε με επιτυχία το 2006 παίρνοντας δίπλωμα βυζαντινής μουσικής με βαθμό “άριστα”.

Ο Δημήτρης αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και εκφράζεται μέσα από αυτό.

Έχει συνεργαστεί, μάλιστα, με διάσημους καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε τον τραγουδιστή στο Facebook, στο FacebookFanPage και το Instagram 

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

 



Spread the love