Spread the love


Μια ξεχωριστή  λαϊκή φωνή, η Μαργαρίτα Γαλάρη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι ένα digital single με τίτλο “Αλλα ντ’αλλων ”

Μια ξεχωριστή  λαϊκή φωνή, η Μαργαρίτα Γαλάρη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι ένα digital single με τίτλο “Αλλα ντ’αλλων ”.

Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα  με το νέο  τραγούδι της ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια.Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Μουσική:Γιάννης Πετρίδης-Στίχοι:Τάνια Χαροκόπου

Sticks:Γιάννης Πετρίδης

Η Μαργαρίτα Γαλάρη κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις ,επιστρέφει γεμάτη ενέργεια και πιο σίγουρη για τον εαυτό της και είναι έτοιμη να πάρει μια θέση στη καρδιά σας. Πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η Μαργαρίτα Γαλάρη αν και σπούδασε σχέδιο μόδας, τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Mετράει λοιπόν επτά χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την νέα καλλιτεχνική γενιά.Νοιώθει πλέον δυνατή ώστε να περάσει στο κοινό τα δικά της μουσικά μηνύματα με ένα τραγούδι σε σημερινούς κεφάτους ρυθμούς.

Δείτε την Μαργαρίτα Γαλάρη στο Facebook, το Twitter , το Instagram και το Youtube

Ακούστε εδώ το ομώνυμο τραγούδι:

 



Spread the love