Spread the love


Ο γνωστός κι αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έκανε το απίστευτο σε συναυλία που έδωσε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέκτησε βραβεία Guinness αφού η βράδια εξελίχθηκε σε sold out.

Σχεδόν απίστευτη ακούγεται η είδηση αλλά ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, κατέκτησε μια θέση στα διεθνή βραβεία Guinness.

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, έχοντας θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, αλλά στην γειτονική Βουλγαρία τον λατρεύουν για το ρεπερτόριο που ερμηνεύει με το μοναδικό του τρόπο, αλλά και για τον large χαρακτήρα του.

Ακόμη και αν είναι fake η είδηση, είναι πολύ επιτυχημένη αφού αναφέρει ότι ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, εξ αιτίας μιας sold out συναυλίας που πραγματοποίησε στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο τραγουδιστής, φέρεται να κατάφερε να μαζέψει στο στάδιο ARENA της Σόφιας πάνω από 17.000 χιλιάδες άτομα, ενώ επιπλέον 5.000 θαυμαστές του δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, κι άκουγαν την συναυλία του έξω από το στάδιο.

Δείτε τον Βασίλη Καρρά στο Facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς

Δείτε το βιογραφικό του Βασίλη Καρρά στη wikipedia.org



Spread the love