Spread the love


Η Φανή Δρακοπούλου στο νέο της τραγούδι που  φέρει το τίτλο “Πρώτη Φορά Που Αγαπώ”

Ύστερα από το “Σ’ αγαπώ”, η Φανή Δρακοπούλου επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Η νέα της μουσική πρόταση φέρει το τίτλο “Πρώτη Φορά Που Αγαπώ” και υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά οι PRO Music.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Δείτε την Φανή Δρακοπούλου στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Βιογραφικό της τραγουδίστριας
Η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία στις 10 Απριλίου του 1982 κι από πολύ μικρή ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.
Γρήγορα ξεχώρισε για τη μοναδική λαϊκή φωνή της, γεγονός που την έφερε στην Αθήνα και στην πόρτα της SONY BMG όπου υπέγραψε συμβόλαιο.
Έτσι, ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ενώ κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομά της.
Από το album της Φανής Δρακοπούλου ξεχώρισε το τραγούδι «Θέλω να τα πιω» το οποίο ακούστηκε σε όλα τα clubs κι έγινε ο απόλυτος ύμνος της νυχτερινής διασκέδασης!!
Την άνοιξη του 2007 βρίσκει την Φανή στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο «Θάλασσα» όπου εμφανιζόταν μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Τάμτα.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο «Θάλασσα», αυτή τη φορά όμως στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη.
Παράλληλα κυκλοφορεί η ειδική έκδοση του πρώτου album της Φανής το οποίο περιέχει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μην του πείτε».
Το χειμώνα του 2007 ξεκινά τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη πάλι στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη.
Το 2008 βρίσκει τη Φανή στο στούντιο, όπου ηχογραφεί το νέο της album.
Τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφορεί η δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Αγάπη θα πει» που υπογράφουν πολλοί καταξιωμένοι συνθέτες όπως Τάσος Παναγής, Μιχάλης Τουρατζίδης, Άκης Δείξιμος, Γιάννης Κυφωνίδης, Τάσος Λυμπέρης, Βασίλης Γαβριηλίδης, Ιωσήφ Σαρασίδης και Νίκος Παπαδόπουλος ενώ τους στίχους έχουν γράψει οι Νίκος Γρίτσης, Ελένη Γιαννατσούλια, Φωτεινή Δούρου, Ναταλί, Γρηγόρης Κυφωνίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Αργύρης Αράπης και Ιωσήφ Σαρασίδης.
Πιο κεφάτη & δροσερή από ποτέ δεν αργεί να γνωρίσει την επιτυχία με το τραγούδι «Απών», σε Valentino & Siganos remix, κάνει την διαφορά και γίνεται για άλλη μία φορά η επιτυχία του καλοκαιριού τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στα clubs.
Τον Σεπτέμβριο του 2008 ξεκινούν οι εμφανίσεις της με τον Χρήστο Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο «ΡΟΔΟΝ» όπου κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το 2009 την βρίσκει για άλλη μια φορά στο στούντιο να δοκιμάζει την φωνή της σε νέα μουσικά μονοπάτια. Αρχές Μαΐου του 2009 κυκλοφορεί σε digital μορφή το νέο της τραγούδι «Δυο ζωές αν ζούσα» που υπογράφουν ο Valentino με τον Sigano, για το οποίο γυρίζεται και video clip σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
Το καλοκαίρι κυκλοφορεί το νέο κομμάτι της Φανής με τίτλο «Δεν αντέχω» ενώ τον Οκτώβρη ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Μαμούνια» στη Θεσσαλονίκη… Μαζί της ο Θοδωρής Φέρρης…
Το καλοκαίρι του 2010 κυκλοφορεί το «Ούτε ναι ούτε όχι» σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχο του Αργύρη Αράπη, το οποίο γίνεται άλλη μια επιτυχία.

Το χειμώνα επιστρέφει στην Αθήνα στο Frangelico μαζί με τον Ανδρέα Στάμο και τον Γιώργο Γιασεμή, όπου γνωρίζει από τις πρώτες κιόλας νύχτες μεγάλη επιτυχία. Ένα φρέσκο, άκρως λαϊκό και διασκεδαστικό πρόγραμμα έρχεται και αλλάζει την νυχτερινή Αθήνα..

Τον Φεβρουάριο του 2011 κάνει την μεγάλη της συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο στην Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού και ακολουθεί η μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία με τίτλο «Άσε να χαρείς».

Τον Σεπτεμβρη ακολουθεί άλλη μια μεγάλη συνεργασία στο TEATRO με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Κουρκούλη. Παράλληλα κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Θα φανεί».

Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑΜΑ με μεγάλη επιτυχία.

Το 2012 κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή το νέο τραγούδι της Φανής με τίτλο «Πως μπορείς» στο οποίο υπογράφει την μουσική ο Νίκος Βέρτης και τους στίχους ο Γιώργου Τσοπάνη.

Στις 2 Νοεμβρίου ξεκίνησε μια ακόμη μεγάλη συνεργασία της Φανής στην Ιερά Οδό στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη. Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε η νέα μεγάλη της επιτυχία δια χειρός Βασίλη Καρρά με τίτλο «Εκκρεμότητες».

Το 2013 βρίσκει την Φανή στο στούντιο να ηχογραφεί την νέα της δισκογραφική δουλειά με τραγούδια που της εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βέρτης και πολλοί άλλοι.

Η δισκογραφική δουλειά θα περιέχει κι ένα ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη. Επίσης το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της LIVE CD απο την συνεργασία της στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη το οποίο έγινε η πρώτη της διπλή πλατίνα! Επίσης κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα το τραγούδι «Τι εννοείς» με μεγάλη επιτυχία! Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έρχεται η τεράστια επιτυχία της Φανής με τίτλο «Άιντε κόσμε».

Τον χειμώνα 2013 – 2014 η Φανή Δρακοπούλου μετά από 8 χρόνια στην δισκογραφία κι έχοντας πλέον στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες αποφασίζει να εμφανιστεί για πρώτη φορα επιλεκτικά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και του Εξωτερικού. Την ιδια περίοδο ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο, ο RedOne, αλλά και ο παγκοσμίου φήμης rapper Pitbull ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Φανή και τον Μαροκινό Ahmed Chawki, στο τραγούδι ”Habibi I Love You”. Το ”Habibi I Love You”, που έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, κυκλοφορεί σε Ελληνική Version με τα φωνητικά της Φανής Δρακοπούλου και στίχους του Τάσου Βουγιατζή από την Planetworks. Αντίστοιχη ενέργεια πραγματοποιήθηκε και στην Ολλανδία όπου το τραγούδι σκαρφάλωσε στο Top 10 της χώρας. Το καλοκαίρι του 2014 συνεχίζει την περιοδεία της με τεράστια επιτυχία!

Δείτε και άλλα νέα τραγούδια στο Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love