Spread the love


Γιώργος Χουρδούμης: Κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο Ένα Ψέμα. Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο Γιώργος Χουρδούμης γεννήθηκε στην Πάτρα, από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές. Tον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο του τραγούδι με τίτλο κρυφά σε μουσική και στίχους δικούς του. Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα επιστρέφει γεμάτος ενέργεια με νέο τραγούδι και μας λέει Ένα Ψέμα,  Γιώργος για άλλη μια φορά υπογράφει τους στίχους και την μουσική. Μια ξεχωριστή φωνή  επιστρέφει, με ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και  φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται .

Δείτε τον τραγουδιστή στο Facebook

Ακούστε το τραγούδι εδώ:



Spread the love