Spread the love


Η Demi Lovato επέστρεψε! Καμία ελεημοσύνη δε δείχνει η τραγουδίστρια απέναντι στους επικριτικές της, για τους οποίους δε λυπάται καθόλου.

Η ταλαντούχα Demi Lovato επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single, το οποίο φέρει το τίτλο “Sorry not sorry”. Το τραγούδι φέρει τις υπογραφές της ίδιας αλλά και των Oak Felder, Sean Douglas, Trevor Brown και William Zaire Simmons.

Πρεμιέρα έκανε και το video clip που το συνοδεύει σε σκηνοθεσία της Hannah Lux Davis και βλέπουμε τη τραγουδίστρια να έχει διοργανώσει ένα party στο οποίο μάλιστα είναι καλεσμένοι και οι γνωστοί celebrities Paris Hilton, Wiz Khalifa και Jamie Foxx.

Δείτε την τραγουδίστρια στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Το κανάλι της στο Youtube

Δείτε το video clip εδώ:

Βιογραφικό:

Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) ή αλλιώς Ντεμήτρια Ντεβόν “Ντέμι” Λοβάτο (Demetria Devonne “Demi” Lovato) (γεννημένη στις 20 Αυγούστου 1992)[1] είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός, φιλάνθρωπος και ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην παιδική σειρά Barney & Friends. Το 2008, ήρθε στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστικό μέλος της τηλεοπτικής ταινίας Camp Rock. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Hollywood Records την ίδια χρονιά και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Don’t Forget το Σεπτέμβριο του 2008. Το πρώτο της άλμπουμ επικυρώθηκε ως Χρυσό από την Recording Industry Association of America (RIAA). Το 2009, ανατέθηκε στη Λοβάτο η δικιά της τηλεοπτική σειρά Sonny with a Chance. Εκείνη τη χρονιά, το δεύτερο άλμπουμ της, Here We Go Again έγινε το πρώτο της που έκανε ντεμπούτο στη κορυφή του Billboard 200 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολούθησε η κυκλοφορία επιπλέον τηλεοπτικών ταινιών και των soundtrack τους το 2010. Την επόμενη όμως χρονιά, οι προσωπικές δυσκολίες της Λοβάτο έστειλαν τη καριέρα της ως ηθοποιό σε παύση. Στο τρίτο της άλμπουμ Unbroken (2011) υπάρχουν αναφορές σε αρκετές από της δυσκολίες της, και ιδιαίτερα στο κύριο σινγκλ Skyscraper το οποίο έγινε το πρώτο της σινγκλ που ανακηρύχθηκε Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το δεύτερο σινγκλ του άλμπουμ, Give Your Heart a Break έγινε η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία της Λοβάτο, αφού ανακηρύχθηκε δυο φορές Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το 2012, η Λοβάτο υπηρετεί ως κριτής και μέντορας στην Αμερικάνικη εκδοχή του X Factor. Το τέταρτο άλμπουμ της Demi (2013) προπορεύεται με το κύριο single του Heart Attack, το οποίο έκανε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τα προηγούμενα τραγούδια της καλλιτέχνιδας, αφού όχι μόνο ανακηρύχθηκε δυο φορές πλατινένιο, αλλά και έγινε επιτυχία διεθνώς σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε μέχρι τη 3η θέση.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής της καριέρας, η Λοβάτο έχει ξεκινήσει αρκετές περιοδείες συναυλιών. Το 2008, άνοιγε τις συναυλίες στο Burnin’ Up Tour των Jonas Brothers, καθώς και στο Best Damn Tour της Αβρίλ Λαβίν. Αργότερα την ίδια χρονιά, ξεκίνησε την πρώτη της περιοδεία ως κύρια καλλιτέχνιδα, το Demi Live! Warm Up Tour, και έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επιπλέον περιοδείες τα χρόνια που ακολούθησαν. Η δουλειά της έχει κερδίσει αρκετά βραβεία, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένα MTV Video Music Award, εικοσιπέντε υποψηφιότητες στα Teen Choice Awards, έντεκα από τις οποίες έχει κερδίσει, τέσσερα People’s Choice Awards, ένα ALMA award, ένα Billboard Touring Award και αρκετά άλλα. Το 2013 η Ντέμι Λοβάτο κατέλαβε την 26η θέση στις 100 πιο καυτές γυναίκες σύμφωνα με το περιοδικό Maxim, καθώς και τη 2η θέση στους 50 πιο κοινωνικούς καλλιτέχνες σύμφωνα με τα Billboard. Εκτός της δουλείας της στον τομέα της ψυχαγωγίας, η Λοβάτο συμμετέχει σε ποικίλες φιλανθρωπικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Τον Μάιο του 2013 της δόθηκε βραβείο για την αφοσίωση της ως μέντορας των εφήβων και νέων ενηλίκων που έπασχαν από ψυχολογικές προκλήσεις, από την οργάνωση SAMHSA στην Ουάσιγκτον.

H 19χρονη τραγουδίστρια και πρώην σταρ του Disney, Demi Lovato, κατάφερε να ξεπεράσει όλα (και δεν ήταν λίγα) τα προβλήματά της και να εξελιχθεί σε μία πολλά υποσχόμενη μουσικό και performer. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό fabulous μιλά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που πολλοί manager και ιδιοκτήτες night club της προσέφεραν κατά τη διάρκεια των συναυλιών και των εμφανίσεών της

H 19χρονη τραγουδίστρια και πρώην σταρ του Disney, Demi Lovato, κατάφερε να ξεπεράσει όλα (και δεν ήταν λίγα) τα προβλήματά της και να εξελιχθεί σε μία πολλά υποσχόμενη μουσικό και performer. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό fabulous μιλά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που πολλοί manager και ιδιοκτήτες night club της προσέφεραν κατά τη διάρκεια των συναυλιών και των εμφανίσεών της. Ένας από τους λόγους που την έκανε να αφεθεί και να χαθεί στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η Demi παραδέχτηκε ότι: «Είναι κάτι για το οποίο πάντα ήθελα να μιλήσω… το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είχα κατάθλιψη. Έβγαινα σε μία σκηνή με 18.000 άτομα από κάτω και μετά πήγαινα μόνη σε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου. Κατέρρεα και χρειαζόμουν κάτι να αναπαράγει το συναίσθημα της ευφορίας».

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Οι παραγωγοί με κερνούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ για να ξαναπάω και οι ιδιοκτήτες club το ίδιο για να με βλέπει ο κόσμος εκεί. Με ‘έγλειφαν’ και εγώ νόμιζα πως είναι φίλοι μου. Νόμιζα πως περνάω καλά. Η διασημότητα είναι επικίνδυνη. Κανείς δεν σου λέει ‘όχι’. Ίσως γι αυτό τόσοι και τόσοι πεθαίνουν από υπερβολικές δόσεις. Θα μπορούσε άνετα να μου έχει συμβεί».



Spread the love