Spread the love


Η Τζωρτζίνα Νικάκη επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα τα “δώσει όλα” αυτό το καλοκαίρι. Δείτε το video clip…

Εκρηκτική παρουσία με πολύ ωραία φωνή, είναι -ίσως- ο τέλειος συνδυασμός που κάνει τη Τζωρτζίνα Νικάκη μία τραγουδίστρια που θα μας απασχολήσει πάρα πολύ στο άμεσο διάστημα.

Ανανεωμένη και πατώντας γερά στα πόδια της με συνεργάτες μεγάλα ονόματα της μουσικής του σήμερα που την πιστεύουν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει το καλύτερο follow up και μας παρουσιάζει το “Δώσ’τα όλα”.

Ένα καλοκαιρινό τραγούδι σε γνώριμο λαϊκό ύφος που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Η μουσική είναι του καταξιωμένου συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι είναι της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το video clip σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, μας ταξιδεύει σε μέρη καλοκαιρινά και ντύνει με τα κατάλληλα πλάνα το ωραίο τραγούδι.

Η Τζωρτζίνα για το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στο Ποσειδώνιο πλάι στον Λευτερή Πανταζή και τον ανερχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο όπου και συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Prime Productions σε διανομή της MINOS/EMI – UNIVERSAL

Δείτε την Τζωρτζίνα στο Facebookτο Twitter και το Instagram

Δείτε το video clip εδώ:

Βιογραφικό της τραγουδίστριας

Η Τζωρτζίνα Νικάκη γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Είναι 22 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Η καταγωγή της είναι απ’ τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και τη Μεσσηνιακή Μάνη.

Μεγάλωσε στο προάστιο του Χολαργού μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδερφές της. Αποφοίτησε απο το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χολαργού. Σήμερα σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστήμιου ενώ έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας. Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν 10 ετών και παράλληλα έγινε μέλος της δημοτικής χορωδίας Παπάγου,όπου γρήγορα αναδείχτηκε το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Απέκτησε πτυχίο θεωρίας, αρμονίας πιάνου, σολφέζ, έμαθε κιθάρα ενώ στα 16 της ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού. Συμμετείχε ενεργά σε όλες τις σχολικές εορτές, τις συναυλίες και τα καλλιτεχνικά αφιερώματα που έγιναν στο Χολαργό.

Η Τζωρτζίνα τραγουδά επαγγελματικά εδώ και 4 χρόνια. Επιπλέον γράφει και συνθέτει τραγούδια. Μάλιστα ένα από αυτά θα συμπεριληφθεί στο πρώτο της cd-single.

Στην έως τώρα πορεία της έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τους Γιάννη Πλούταρχο, Αντώνη Ρέμο, Σταμάτη Γονίδη, Πάνο Κιάμο, Λένα Παπαδοπούλου, Βαλάντη, Ανδρέα Στάμο, Γιώργο Γιαννια, Πάολα, Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Τσαλίκη, Χρύσπα, Διονύση Μακρή.

Δείτε και άλλα θέματα με νέες κυκλοφορίες από το Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love