Spread the love


Αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα απολαύσουμε φέτος στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας», το πιο θετικό μουσικό γεγονός, έρχεται για 12η χρονιά!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών του Ο.Α.Κ.Α., στις 18.00, επιστρέφουμε στο καθιερωμένο μας ραντεβού για να ζήσουμε την πιο Θετική βραδιά, γεμάτη με χρώμα, αισιοδοξία, μουσική και πάνω από όλα πολλή Θετική Ενέργεια.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα συναντηθούν στη σκηνή της «Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017», για να προσφέρουν σε όλους το πιο μοναδικό θέαμα της χρονιάς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι Μέλισσες και ο DJ Young , οι Playmen και οι MAD M.A.C, ο Πάνος Μουζουράκης και η Xenia Ghali, η Έλενα Παπαρίζου και ο Mark Angelo, η Ελένη Φουρέιρα με τον DJ Pitsi, θα βρίσκονται εκεί για μία εκρηκτική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εμφανιστούν οι Marcus & Martinus.

Special Guests της βραδιάς θα είναι οι DVBBS και Nervo, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Kings, Mike, NOE, RadioAct, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος, θα είναι εκεί για να απογειώσουν την βραδιά.

Στην σκηνή θα εμφανιστούν για πρώτη φορά και οι νικητές του διαγωνισμού «Amita Motion BACK2BANDS», οι The Players και οι The Starboys.

Facebook

Την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» θα παρουσιάσει ο αγαπημένος σε όλους, πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς. Στις 8 Σεπτεμβρίου όλοι θα είμαστε Θετική Ενέργεια σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και χορό!



Spread the love