Spread the love


Με μία επιτυχία που θα συγκινήσει το κοινό και έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, προχωρά παρακάτω η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με ολοκαίνουριο ραδιοφωνικό single.

Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή της επιτυχία «Haide» σε στίχους και μουσική του Φοίβου που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του airplay chart σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, συγκεντρώνοντας πάνω από 7.000.000 προβολές στο YouTube, η «Number One» ντίβα της ελληνικής δισκογραφίας συνεχίζει με ένα τραγούδι που θα ξεχωρίσει.

Το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» κυκλοφόρησε στο καλοκαιρινό EP της Έλενας με τίτλο «Summer Extended 2017» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2017, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις και συγκινώντας το κοινό.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Η μελωδική και άκρως δυναμική μπαλάντα με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου είναι ένα από τα νέα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου που θα γίνει πραγματικότητα τον Οκτώβριο.

Δείτε ακόμα: Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει για το Colour Day Festival 2017

Τη μουσική υπογράφουν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης και Diveno και τους στίχους οι Αναστάσιος Ράμμος και Παύλος Μανώλης.

Τα γυρίσματα του video clip για το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, και το αποτέλεσμα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συγκινήσει.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ακούστε το…

Δείτε και άλλες νέες κυκλοφορίες στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 



Spread the love