Spread the love


Το πιο ωραίο και ραδιοφωνικό τραγούδι του παρουσιάζει ο Κώστας Δόξας.

Ο Κώστας Δόξας επιστρέφει… αλλιώς, δυναμικά, με ένα τραγούδι που θα λατρέψετε.

Μετά τη «Φασαρία» που προκλήθηκε με τέσσερα εκατομμύρια προβολές στο YouTube και ένα all star καστ ηθοποιών στο video clip, όπως ήταν η Μαρία Κορινθίου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σύλβια Δεληκούρα και Ναταλία Δήμου, ο Κώστας Δόξας κάνει την ανατροπή.

Ένας διαφορετικός Κώστας Δόξας έρχεται να γίνει η ευχάριστη έκπληξη στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Με νέο στιλ και όπως δεν τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα έρχεται να μας παρουσιάσει την… άλλη πλευρά του.

«Εδώ Δε Μένει Κανείς» είναι ο τίτλος του πιο ωραίου και ραδιοφωνικού τραγουδιού που έχει κυκλοφορήσει ο τραγουδιστής και θα σας γίνει μία γλυκιά εμμονή.

Ο Κώστας Δόξας, στην καλύτερη στιγμή της πορείας του, πιο ώριμος από ποτέ, ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Εδώ Δε Μένει Κανείς», σε μουσική του Νίκου Απέργη και στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Soumka.

Δείτε τον στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Το ιδιαίτερο και γεμάτο ένταση video clip σκηνοθετεί ο μετρ του είδους Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος μας παρουσιάζει μία εικόνα γεμάτη συναισθήματα.

Κυκλοφορεί από την Epic Music με τη διανομή της Minos EMI / Universal.

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:



Spread the love