Spread the love


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η πόλη του Πειραιά δίνει ραντεβού στο Βεάκειο Θέατρο με την Μελίνα Κανά και τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της.

Μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία έχει δώσει μεγάλες στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια σχεδόν όλων των σύγχρονων δημιουργών, εμφανίζεται με τους αγαπημένους συνεργάτες της στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά κλείνοντας έτσι, την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Μελίνα Κανά

Μαζί της ο Πάνος Παπαϊωάννου που μας συστήθηκε με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημ. Παπαχαραλάμπους, από τον πρώτο κοινό τους δίσκο «Ο χορός των ημερών», ένα τραγούδι που απέσπασε το βραβείο κοινού στους Αγώνες δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς και με το «Ο άνεμος φυσά» (Le Vent Nous Portera) που συμπεριλαμβάνεται στον δεύτερο δίσκο τους «Τα φώτα στην πλατεία».

Μελίνα Κανά

Το μουσικό στίγμα της συναυλίας δίνουν οι Rom Royale οι οποίοι επαναδιαπραγματεύονται την Balkan μουσική, με μια φρέσκια πρόταση. Ο συνδυασμός των μουσικών οργάνων (τρομπέτα, κλαρίνο, σαντούρι και κοντραμπάσο) δημιουργεί τον ιδιαίτερο και δυνατό τους ήχο, που συνεπαίρνει και το πιο απαιτητικό ακροατήριο.

Η συναυλία της Μελίνας Κανά στο Βεάκειο Θέατρο θα είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμη λόγο, η Μελίνα θα υποδεχθεί επί σκηνής τον Θέμη Καραμουρατίδη, τον πλέον σημαντικό συνθέτη της νέας γενιάς που ήδη προσμετρά πολλά σπουδαία τραγούδια και επιτυχίες στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι μέσα από τις συνεργασίες του με τους σημαντικότερους ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Μελίνα Κανά

Αφορμή για τη συνάντηση της Μελίνας και του Θέμη επί σκηνής, είναι το καινούριο τραγούδι της Μελίνας με τίτλο «Αγάπα με και πούλα με» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, το οποίο θα ακούσουμε για πρώτη φορά σε live εκτέλεση.

Η Μελίνα Κανά και δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας, τις βαλκανικές εντάσεις των Rom Royale, τον λυρισμό του Πάνου Παπαϊωάννου αλλά και έναν σπουδαίο καλεσμένο τον Θέμη Καραμουρατίδη με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, μας περιμένουν σε μία γιορτινή βραδιά, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Με τη Μελίνα Κανά και τον Πάνο Παπαϊωάννου επί σκηνής:

Rom Royale
Γιώργος Δούσος – Κλαρίνο
Δάνης Κουμαρτζής – Κοντραμπάσο
Παύλος Μέτσιος – Τρομπέτα
Γιώργος Αγγελάκης – Τρομπόνι, Ακκορντεόν

Μαζί τους
Κώστας Νικολόπουλος – Κιθάρες
Στρατής Σκουρκέας – Κρουστά
Ζαχαρίας Γερασκλής – Μπουζούκι, λαούτο

Ειδική Συμμετοχή : Θέμης Καραμουρατίδης – Πιάνο

Ηχοληψία : Νίκος Κόλλιας
Φωτισμοί : Νεκταρία Εμανουηλίδου
Οργάνωση Παραγωγής : Ηχόχρωμα
Διοργάνωση : ART-TC

info :

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Έναρξη 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση 12€
Ταμείο 14€
Ανέργων – Μαθητικό – Φοιτητικό:
Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€

Ηλεκτρονική προπώληση:
Τicketservices.gr
Tickets.public.gr

Σημεία προπώλησης:
TICKET SERVICES Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Στοά Πεσμαζόγλου – Τηλ.210.7234567
PUBLIC : Σε όλα τα καταστήματα
Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – Τηλ.210 4143310

 



Spread the love