Spread the love


Ο νικητής της Eurovision Σαλβαντόρ Σoμπράλ ραγίζει καρδιές στην τελευταία του συναυλία στην Πορτογαλία που ίσως είναι και η τελευταία της ζωής του! θα υποβληθεί σε επείγουσα μεταμόσχευση καρδιάς.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα πορτογαλικών ο νεαρός τραγουδιστής θα υποβληθεί σε επείγουσα μεταμόσχευση καρδιάς μέσα στους επόμενους 3 μήνες ώστε να μη χάσει τη ζωή του, όμως τόσο ο ίδιος όσο και το πολυπληθές κοινό χαιρέτισαν τα μπαλόνια σε σχήμα λευκής καρδιάς με χαμόγελο καθώς οι φόρμες τους χάνονταν μέσα στη νύχτα, στην Εστορίλ της Πορτογαλίας.

Ο 27χρονος Σομπράλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη δημόσια ζωή μόλις την προηγούμενη εβδομάδα με ανάρτηση του στο Facebook.

Την ίδια στιγμή κάλεσε το κοινό του στην τελευταία συναυλία του πριν παραδώσει το σώμα του στην επιστήμη.

«Δεν είναι μυστικό ότι η υγεία μου είναι εύθραυστη. Έχω πρόβλημα και πρέπει να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη, να αποσυρθώ. Να πάω σε έναν κόσμο που θα με σώσει από το πρόβλημα μου.

Όμως δεν μπορώ να γνωρίζω πότε θα επιστρέψω ξανά κοντά σας για αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω τώρα για την υποστήριξη που μου χαρίζετε. Θα επιστρέψω σύντομα, πρόκειται για ένα προσωρινό αντίο.

Δείτε το site του: ww38.salvadorsobral.com

«Όλα θα πάνε καλά» είπε στο μήνυμα του και στην τελευταία συναυλία του πριν την αποχώρηση του από τη βιομηχανία της μουσικής ο 27χρονος νικητής της Eurovision αποπλάνησε με τους jazz ήχους του το κοινό που σχεδόν κρατούσε την ανάσα του σε μία νύχτα γλυκόπικρη και ανθρώπινη.

Δείτε τον στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε το βιογραφικό του στη el.wikipedia.org



Spread the love