Spread the love


Η Έλενα Δομάζου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Το Αδύνατο Σημείο Μου”

Η Έλενα Δομάζου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Το Αδύνατο Σημείο Μου”

Ένα τραγούδι που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέ την Άντζυ Σαμίου και η Έλενα μας το θυμίζει σέ ρυθμούς τωρινούς κάνοντας το remix με τον γωστο dj Δημήτρη Kαραμέτο και τον μουσικό Γιώργο Τσακαράκα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. 

Ακούστε το:

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Βιογραφικό

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Από μικρή ηλικία και ήδη από 12 ετών είχε εκφράσει της καλλιτεχνικές της ανησυχίες παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου και κιθάρας, ενώ εξέπληττε με τη φωνή της τραγουδώντας περιστασιακά σε διάφορες οικογενειακές συναθροίσεις και όχι μόνο.

Στα 16 της, ήταν frontwoman σ’ ένα συγκρότημα με pop – rock επιρροές, αλλά η καθαρά επαγγελματική της πορεία, ξεκίνησε αργότερα, όταν ενηλικιώθηκε. Από εκεί και ύστερα τη συναντάμε, σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας να συνεργάζεται με διάφορους επώνυμους καλλιτέχνες ενώ ταυτόχρονα φοιτούσε και στο τμήμα ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αργότερα ήρθε σ’ επαφή με την τραγουδίστρια Μαντώ κι αφού ασχολήθηκε επαγγελματικά και με τον χορό, άρχισε ν’ αναζητά νέα ακούσματα, ακολουθόντας μία διαφορετική πορεία στα καλλιτεχνικά της βήματα.

Η επαφή της με τη latin μουσική, τόσο χορευτικά όσο και τραγουδιστικά καθώς επίσης και η ενασχόλησή της με ελληνική και ξένη Dance μουσική, για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί και σε δασκάλα χορού. Τελικά στην πορεία υπερίσχυσε η μεγάλη αγάπη της για το ελαφρολαϊκό τραγούδι και έχοντας τις φωνητικές δυνατότητες ασχολήθηκε πλέον επαγγελματικά με αυτό.

Στη μέχρι τώρα καριέρα της έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Νίκος Απέργης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός, ο Βασίλης Δήμας, οι Οtherview και πολλοί άλλοι.

Δείτε και άλλες νέες κυκλοφορίες στο Lifeviews.gr (VIDEO)



Spread the love