Spread the love


Μετά το σοκ με τα ποσά στο Nammos, έρχεται το δεύτερο χτύπημα

Το σκηνικό, τουλάχιστον φαντασμαγορικό. Κάντε το εικόνα: Είναι βράδυ Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου και βρίσκεστε στην είσοδο ενός χιονοδρομικού κέντρου, σε υψόμετρο 1.850 μέτρων καλυμμένο από μπόλικο φρέσκο χιόνι σαν πούδρα.

Μοναδικός φωτισμός, το φεγγάρι και το φως των αστεριών που αντανακλά πάνω στο λευκό του χιονιού.

Και ξαφνικά μέσα στην απόλυτη σιωπή, τα μαστίγια σφυρίζουν, τα καμπανάκια κουδουνίζουν χαρωπά καθώς τα έλκηθρα γλιστρούν πάνω στο χιόνι.

Οι εκλεκτοί πελάτες, επί το πλείστον Άραβες και Ρώσοι, αλλά και κάποιοι από μας που ενδεχομένως έχουν να διαθέσουν από 2.200 με 2.500 ευρώ την βραδιά, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος του κόστους διαμονής στο πιο ψηλό σημείο της Κουρσεβέλ, μπαίνουν στα έλκηθρα και τις άμαξες με προορισμό το μυκονιάτικο Nammos που από πέρυσι ξεχειμωνιάζει στο ελιτίστικο και θορυβώδες θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων.

Διασχίζουν μια ονειρική διαδρομή 800 περίπου μέτρων, ίσως και κάτι παραπάνω για να μεταφερθούν με ασφάλεια σε ένα υψηλής αισθητικής σαλέ, 1000 και πλέον τ.μ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου που φέρει την σφραγίδα του ισχυρότερου ελληνικού brand name στο τομέα της εστίασης και της διασκέδασης.

Στην είσοδο, τους περιμένουν οι σερβιτόροι με τις γαλλικές σαμπάνιες. Στο ένα χέρι κρατάνε σταθερό το φελλό και με το άλλο στρίβουν αργά, αργά την μποτίλια. Τα ποτήρια γεμίζουν και ξεκινούν οι προπόσεις και τα τσουγκρίσματα.

Με άμαξες και έλκηθρα που θα σέρνουν σκυλιά ράτσας χάσκι θα γίνει η μετάβαση των πελατών στο Ναμμος τη βραδιά της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

Αντώνης Ρέμος Αντώνης Ρέμος

 

 



Spread the love