Spread the love


Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69 ευρώ – Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€ – Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα Arctic Monkeys έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα πως θα εμφανιστεί ως headliner στο Rockwave Festival στο Terra Vibe, στις 6 Ιουλίου.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το ανάλογο τρέιλερ για την επικείμενη συναυλία τους, το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει τους Έλληνες θαυμαστές του συγκροτήματος.

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69 ευρώ. Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€. Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30.

Arctic Monkeys

Οι μουσικοί από το Σέφιλντ της Βρετανίας δημιούργησαν την μπάντα το 2002 και κυκλοφόρησαν το 2006 το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not», το οποίο ανακηρύχθηκε ως το ντεμπούτο άλμπουμ με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία των βρετανικών charts.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα άκρως επιτυχημένα άλμπουμ «Favourite Worst Nightmare»(2007), «Humbug» (2009), «Suck It And See» (2011) και «AM» (2013), τα οποία κατέστησαν το γκρουπ ως ένα από τα πιο δημοφιλή βρετανικά γκρουπ των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε, είναι η μοναδική μπάντα που έχει κερδίσει τρεις φορές τα βραβεία Best British Group και British Album of The Year στα Brit Awards.

Η μπάντα έχει κερδίσει επίσης  μέχρι στιγμής συνολικά 7 βραβεία με 9 υποψηφιότητες στα Brit Awards μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους. Εκτός αυτών, έχουν κερδίσει ένα βραβείο Ivor Novello, ένα Mercury Music Prize, 20 NME, 5Q και 3 υποψηφιότητες Grammy.

Επίσης, το γκρουπ συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, ενώ έχουν εμφανιστεί ως headliners δύο φορές στα θρυλικά φεστιβάλ «Glastonbury», «Reading» και «Leeds».



Spread the love