Spread the love


Είναι μία γυναίκα που δε φοβάται να κάνει την αυτοκριτική της και να πει τα πράγματα «με τ’ όνομα τους».

Ο λόγος για την Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τραγουδίστρια, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Κόκκινος πρωταθλητής» της Κυριακής για τη νέα της συνεργασία με την Heaven για το τραγούδι «Δε χωρίζουν οι καρδιές μας», καθώς και για την έκθεση της στα media.

– Είσαι μία γυναίκα που έχεις ζήσει στο 100% αυτό που λέμε: δημοσιότητα, κυνήγι δημοσιογράφων-φωτογράφων. Πως κατάφερες να το σταματήσεις όλο αυτό;

«Η έκθεση είναι μέρος της δουλειάς μου. Η δουλειά του τραγουδιστή συμπεριλαμβάνει καλώς ή κακώς και την έκθεση στα μίντια. Πολλές φορές μπορεί να βρεθείς στην επικαιρότητα για λόγους που δεν αφορούν στη δουλειά σου και να δυσαρεστηθείς. Όμως, γνωρίζει ο κάθε καλλιτέχνης από την αρχή ότι μερικά πράγματα δε μπορεί να τα αποφύγει. Στην αρχή, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και πολλές φορές ξέφευγα, έκανα σπασμωδικές κινήσεις πάνω στη φόρτιση της στιγμής ή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και δε σκεφτόμουν με τη λογική. Με το πέρασμα των χρόνων, έμαθα μέσα από τα λάθη μου και τώρα πια μπορώ να σου πω, πως έχω φτάσει σ’ ένα επίπεδο που μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις»

– Υπήρχαν στιγμές που ήθελες απλά να τα παρατήσεις όλα και να εξαφανιστείς από αυτή τη δουλειά;
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν και υπάρχουν δυσκολίες. Αλλά αυτό, δε συμβαίνει μόνο στη δουλειά μας. Πάντα θα υπάρχουν τα θετικά, τα αρνητικά, οι απογοητεύσεις, οι απορρίψεις κτλ. Αλλά το τραγούδι, είναι για μένα τρόπος έκφρασης. Δουλεύω από 20 χρονών ως τραγουδίστρια και πλέον μετρώ πάνω από 20 χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά», τονίζει η τραγουδίστρια και καταλήγει: «Μπορείς να πετάξεις μία ολόκληρη ζωή στα σκουπίδια; Μάλλον όχι. Γι’ αυτό και όσες δυσκολίες και αν συνάντησα ή συναντώ δεν τα παρατάω… έχω μάθει να πολεμάω για όσα αγαπώ».



Spread the love