Spread the love


Πρώτη φορά ένα τραγούδι αγαπήθηκε πρίν καν κυκλοφορήσει πρόκειται για τον αυθεντικό λαϊκό και καλλιτεχναρα Νίκο Ρωμανό που με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου,ναι το κατάφερε και εχει αρχίσει να τραγουδιέται παντού !

Η Αγάπη του κόσμου έκανε το τραγουδι να γίνει γνωστό μέσα απο το Instagram πριν την κυκλοφορία του , αρκετοί γνωστοί και μη τραγουδιστές και άγνωστοι φίλοι που δεν έχει σχέση με την μουσική τραγούδησε το “Αγάπη μου γλυκιά” και έκαναν τα Social Media να γεμίσουν απο την νέα επιτυχία του Νίκου Ρωμανού
Ένα χαμηλό τσιφτετέλι που αναμένεται να σπάσει ταμεία και ηχεία .Κι αυτό γιατί; Διότι έχει εύκολο στίχο, έχει ατάκα… και το σημαντικότερο… πολύ ωραίο «μουσικό δρόμο». Είχαμε καιρό να ακούσουμε «σουξέ απο πρίν» και ειναι απο τους λίγους κ τελευταίους πρίγκιπες της νυχτας .
Την Υπογραφή του τραγουδιού την Βάζεί ο Λευτέρης Καρδαμίλης στην Μουσική και στους Στίχους μαζί με τον Νίκο Ρωμανό.. Είναι στην τελική ευθεία λοιπόν και σε λίγες μέρες θα οπτικοποιηθεί και το τραγουδι στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ που είναι ένα από τα “Καλλιτεχνικά Όνειρα” του Νίκου Ρωμανού αλλά και του Sherif Francis που θα είναι ο σκηνοθέτης του κλίπ .. Στο Video Clip θα συμμετέχει και ένα απο τα καλύτερα μοντέλα της Τουρκίας.


Spread the love