Spread the love


Το όνομά του έφτασε μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασε το όνομα του Light, του πιο ταλαντούχου και επιτυχημένου ράπερ της χώρας μας, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ακούει συνέχεια τα τραγούδια του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να… συνεργαστούν!

Ο άσος του NBA γιόρτασε με ένα από τα hit singles του ράπερ και την πρόσφατη νίκη της ομάδας του, των Bucks, επί των Pistons. «Είναι ο Light, ο νούμερο ένα ράπερ στην Ελλάδα και καλός μου φίλος», είπε στα αμερικάνικα media, κάνοντας δηλώσεις για το παιχνίδι.

Η φιλία τους δημιουργήθηκε όταν ο μπασκετμπολίστας έκανε live μετάδοση στο Instagram στην οποία άκουγε μία από τις επιτυχίες του και εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθούν και ο ράπερ του απάντησε καλώντας τον οικογενειακώς σε ένα show του. Η αγάπη τους για την ραπ τους έφερε κοντά, με τον άσο του NBA να μην κρύβει ότι θεωρεί την μουσική του Light ισάξια με εκείνη των Αμερικανών ράπερς.

Αν και μόλις 23 ετών, ο Light (ο Ελληνοαφρικανός Χρήστος Ιωαννίδης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερς της Capital Music, του κορυφαίου ραπ label της Ελλάδας, που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Panik Records.

Μας συστήθηκε το 2012, δείχνοντας εξαρχής πως με κάθε ρίμα του θα κάνει επιτυχία και κάθε του live εμφάνιση είναι sold out! Μεταξύ άλλων έχει κυκλοφορήσει τα «Ποιος Είμαι», το πιο επιτυχημένο ελληνικό ραπ του YouTube με πάνω από 16 εκατομμύρια views, «Πέτα Τα», «Τάληρο» και «Όλα Τα Chains». Το πιο πρόσφατο single του είναι το «Mosca», που μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια YouTube views σε περίπου δύο μήνες, ενώ μέσα στο 2019 αναμένονται πολλά νέα tracks και album.



Spread the love