Spread the love


Ένα latin κομμάτι που υμνεί τις εφήμερες σχέσεις μέσα από ένα ζωηρό cha cha ρυθμό

Ένα latin κομμάτι που υμνεί τις εφήμερες σχέσεις μέσα από ένα ζωηρό cha cha ρυθμό !!

Ερμηνεύτρια: Έλενα Τζαβέλλα
Στίχοι – Μουσική : Δημήτρης Τσιβούλας

tsivoulas tzavella 1

 

 

Λίγα λόγια για τον Συνθέτη/Στιχουργό Δημήτρη Τσιβούλα

Ο Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός ξεκίνησε σπουδές γύρω από τη μουσική και συγκεκριμένα κιθάρας.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική. Ταυτόχρονα εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως μουσικός σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και την σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο χώρο μέσα στον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη τέχνης όπως Μουσική, Χορό, Θέατρο, Ζωγραφική, ενώ η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως και η αναγνώριση από το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Σήμερα μετράει 2 παραρτήματα όπου φοιτούν πάνω από 400 σπουδαστές.

Στη «πλάτη» του μετράει αρκετές διοργανώσεις φεστιβάλ, εκδηλώσεων και συναυλιών, μαθητικών αλλά και επαγγελματικών, μουσικής αλλά και χορού. Παρόλα αυτά όμως η μεγάλη αγάπη και ταυτόχρονα ανάγκη ήταν άλλη…

«Από μικρό παιδί έχω σαν χόμπι και διέξοδο, τη σύνθεση τραγουδιών (μουσική και στίχο). Τα τραγούδια είναι κυρίως αυτοβιογραφικά. Οποιοδήποτε βίωμα, σκέψη, συμπεριφορά, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση. Είμαι ευτυχής για την ανταπόκριση του κόσμου στα τραγούδια μου. Ελπίζω οτι αυτή θα συνεχιστεί με το «Και κάπου εδώ».

O Δημήτρης Τσιβούλας είναι στο δυναμικό της Spider Music από τον Απρίλιο του 2018.



Spread the love