Spread the love


Η Josephine παρουσιάζει το νέο της single και μας κάνει όλους να ρωτάμε «Τι», με μία από τις χορευτικές επιτυχίες της χρονιάς!

Το ανεβαστικό pop τραγούδι με τον catchy στίχο κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές και με μία special guest.

Μέσα από ένα concept που εμπνεύστηκε η ταλαντούχα τραγουδίστρια και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των PickCodes, το video του «Τι» παρουσιάζει τον… αιώνιο «πονοκέφαλο» των γυναικών: τους άνδρες! Μάλιστα, δείχνοντας πως το ζήτημα με τους άνδρες είναι μόνιμη επωδός σε κάθε εποχή, η Josephine και οι φίλες της μας ταξιδεύουν στη Γαλλία της εποχής των Λουδοβίκων, στα ‘40s με την Marilyn Monroe και στα ‘90s με guest την Soula Glamorous!

Τη μουσική και τους στίχους του «Τι», που ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, έγραψε ο Λεωνίδας Σώζος, ενώ την παραγωγή έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος, με τους οποίους η Josephine συνεργάστηκε και στην προηγούμενη επιτυχία της, το «Μάγια». Βιολί έπαιξε ο Γιώργος Γαϊτάνος.

Δείτε το music video:



Spread the love