Spread the love


Από την πρώτη στιγμή «μάγεψε» το Τελ Αβίβ η Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο opening ceremony της φετινής Eurovision, ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό

Η pop queen, η οποία θεωρείται μία από τις iconic συμμετέχουσες στο διαγωνισμό, περπάτησε στο orange carpet που στρώθηκε στο Habima Square, το βράδυ της Κυριακής, για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των 41 χωρών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και εκείνους που θα κάνουν guest εμφανίσεις. Τους καλλιτέχνες καλωσόρισαν ο δήμαρχος της πόλης, Ron Huldai, ο υπεύθυνος της ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης, Eldad Koblenz και, εκ μέρους της EBU, ο executive supervison της Eurovision, Jon Ola Sand.

Φορώντας δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη και των Deux Hommes και παπούτσια Yves Saint Laurent, η Ελένη Φουρέιρα, που συνεχίζει ασταμάτητα την πολύμηνη sold out περιοδεία της ανά την Ευρώπη και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το πρώτο της αγγλόφωνο EP, έκλεψε τις εντυπώσεις με μία glamorous εμφάνιση σε gypsy style, την οποία επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

Το πρωί της Κυριακής, η «εκρηκτική» performer έκανε την πρώτη της πρόβα για το act που θα παρουσιάσει τη βραδιά του τελικού, το προσεχές Σάββατο. Σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends», η Ελένη Φουρέιρα θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007, ενώ, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, θα τραγουδήσει το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

View this post on Instagram

Gypsy vibes are taking over me ???? #gypsywoman #orangecarpet #eurovision2019

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

View this post on Instagram

Gypsy woman!!!! ???? #eurovision2019

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on



Spread the love