Spread the love


Ο Blink Mike, το παιδί φαινόμενο της νέας stand up comedy γενιάς, θα βρίσκεται στο Θέατρο Αθήναιον το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 για μία και μόνη ανεπανάληπτη παράσταση.

Μετά από 6 χρόνια πορείας στο χώρο με διακρίσεις και εκατοντάδες παραστάσεις στην Αθήνα και στην επαρχία ο Blink Mike θα παρουσιάσει τα καλύτερά του stand up comedy κείμενα αλλά και τα κομμάτια που τον έφεραν φέτος στον τελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”.

Μαζί του ο μοναδικός του συμπαίκτης, ο θρύλος του Pitatakes Champions Club και ανερχόμενος stand up comedian Σπήλιος Φλώρος!

Εδώ η πρώτη του εμφάνιση στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”:


Το 5λεπτο που του έδωσε την πρώτη θέση στο Stand Up Comedy Festival στην Αθήνα το 2014:

Blink Mike. Γεννημένος στον Πειραιά, μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθήνας. Ανακάλυψε το stand up comedy το 2013 στα open mics του Λάμπρου Φισφή και της Κατερίνας Βρανά.

Από τα πρώτα του πεντάλεπτα ξεχώρισε χάρη στα δημιουργικά και, κάποιες φορές, αιχμηρά αστεία του.

Το 2013 συμμετείχε στο 3ο stand up comedy festival της Αθήνας όπου έλαβε τη 2η θέση. Το 2014 συμμετείχε ξανά όπου και κέρδισε την 1η θέση. Από τότε έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους καλύτερους του είδους, έχει ήδη 2 περιοδείες στο ιστορικό του, μία το 2014 στο πλευρό του Δημήτρη Χριστοφορίδη και μία δική του τον Απρίλιο του 2019.

Έχει γράψει τον πρώτο του ολοκληρωμένο κωμικό μονόλογο ο οποίος λέγεται «Κανονικά Απαγορεύεται».

Το 2018 συμμετείχε στο τηλεοπτικό show “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” όπου έφτασε στον τελικό.
Μετά από αυτή την επιτυχία ανέπτυξε την κωμωδία του, έγραψε μουσικά κομμάτια τα οποία ενσωμάτωσε στις παραστάσεις του.

Πιο δραστήριος από ποτέ αυτή τη season παρουσιάζει “To Show Toυ Blink Mike”, το οποίο αποτελείται από τα καλύτερά του κείμενα μέχρι στιγμής και τα κομμάτια που τον έφεραν στον τελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Μετά από αμέτρητες παραστάσεις στην Αθήνα, ο Βlink Mike βρίσκεται πάλι στον δρόμο με σκοπό να παρουσιάσει το show του σε όσες περισσότερες πόλεις μπορεί.



Spread the love