Spread the love


Ο Νίκος Μαστοράκης θα παίξει μουσική μαζί με τον Νικόλα Λαβάκα και τον Νίκο Γκαραβέλα σε ένα ανοιχτό πάρτι στην Ά παραλία του Αλίμου, με ελεύθερη είσοδο.

Μάλιστα φημολογείται ότι και ο δήμαρχος του Αλίμου, ο κ. Ανδρέας Κονδύλης, θα έχει κι αυτός χρόνο πάνω στα decks με δικές του μουσικές επιλογές για να ευχαριστήσει με τον τρόπο του όλου τους φίλους που θα παραβρεθούν σε αυτό το όμορφο πάρτι.

Το πάρτι, υπόσχονται οι οικοδεσπότες και δημιουργοί του, είναι μια αντιγραφή των παλιών, φιλικών «πάρτι της ταράτσας», όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Νίκος Μαστοράκης, που έζησαν πολλές γενιές Ελλήνων.

Καλό είναι όσοι παρευρεθούν να έχουν μαζί το μαγιό τους και πετσέτα για την παραλία, και το δικό τους ποτό, όπως έκαναν παλαιότερα οι νεολαίοι της εποχής.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι άγρυπνοι φρουροί στο νυχτερινό μπάνιο θα είναι οι ναυαγοσώστες της παραλίας έχοντας όπλο ένα «κανόνι» προβολέα που θα σαρώνει κάθε τόσο την παραλία.

Η έναρξη είναι στις 9 το βράδυ και η λήξη κατά στις 5 το πρωί της Κυριακής.

Η «Ακτή Α» του Αλίμου, είναι η ελεύθερη παραλία μπροστά στη στάση «Καλαμάκι» του τραμ.

Μάλιστα, το τραμ συμμετέχει κι αυτό με τον τρόπο του στο πάρτι, αφού έχει δρομολογήσει τα βαγόνια του να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θα κατεβεί στην παραλία όλη νύχτα, μέχρι το πρωί.



Spread the love