Spread the love


Αναμφισβήτητα το Τζέισον Αντιγόνη έιναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε ιδιαιτέρως το τελευταίο χρονικό διάστημα την επικαιρότητα, τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με την εμφάνισή του.

Όλοι τον θυμούνται με το κατακόκκινο φόρεμα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν παιδί.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του δήλωνε γκέι αγόρι, όμως πλέον δηλώνει ότι είναι agender, δηλαδή ένα άτομο που δεν προσδιορίζεται από κάποιο φύλο.

«Θέλω να με αποκαλούν “το” και “το” σημαίνει το άτομο. Δεν σημαίνει κάτι άλλο. Ακούγονται πολλά, αντικείμενο, πράγμα. Βλακείες. Το άτομο. Απλά δεν έχει έμφυλη διάσταση. Δυστυχώς βαφτίστηκα. Είναι παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όπως και το φύλο. Κανονικά θα έπρεπε να επιλέξει ένα άτομο σε ενήλικη φάση. Δεν ισχύει η διάκριση των δύο φύλων», ανέφερε προσφάτως σε τηλεοπτική το συνέντευξη στον Alpha.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram συζητήθηκε εκ νέου λόγω της απίστευτης μεταμόρφωσής του. Με κοντοκουρεμένα μαλλιά και περιποιημένο γένι δεν θύμιζε σε τίποτα απολύτως το Τζέισον Αντιγόνη με το κόκκινο φόρεμα στα έδρανα της Βουλής.



Spread the love