Spread the love


Οι ατάκες για την εξωτερική της εμφάνιση

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης του Αργύρη Αγγέλου στη Χαλκίδα, καθώς τους συνδέει στενή φιλία. Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μετά από πολύ καιρό εμφάνιση μπροστά στις κάμερες και όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τις αποσπάσουν δηλώσεις.

Από τις ερωτήσεις δεν ήταν δυνατό να λείπει η αναφορά στο Mega. «Δυστυχώς ένα ιστορικό κανάλι έφτασε στο τέλος του. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν το έχει πιστέψει ακόμα. Όπως και εγώ. Παρότι έχω φεύγει τόσα πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ποιότητα εκεί. Μια διαφορετικότητα σε όλες τις παραγωγές και τα προγράμματα.

Μάλιστα φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση της για τα τηλεοπτικά σημειώνοντας: «Δεν θα σας πω τι γίνεται τώρα στην τηλεόραση γιατί δεν θα κρίνω τις δουλειές των συναδέλφων».

«Δεν είχα ποτέ το άγχος της εικόνας. Για αυτό και έχω δεχτεί πολλά πυρά και πάρα πολλά σχόλια κατά καιρούς. Δες την Κορομηλά πως έγινε, είναι πρησμένη, πάχυνε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο. Δεν είμαι μοντέλο. Δεν ξεκίνησα ως μοντέλο. Είμαι μια απλή γυναίκα με αδυναμίες. Και ατίθαση!», συμπλήρωσε στους δημοσιογράφους.

Δείτε τι δήλωσε περί τηλεοπτικής επιστροφής στο βίντεο που ακολουθεί.



Spread the love