Spread the love


Η μηχανή που οδηγούσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πεσμένη στο δρόμο, πίσω από ένα αυτοκίνητο.

Είναι η εικόνα στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, που δημοσιεύει το tharrosnews.gr και τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τροχαίο που είχε ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τετάρτης (24.10.2018).

Όλα έγιναν ξαφνικά. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός δεν έτρεχε, ενώ ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μηχανή του γνωστού ηθοποιού πεσμένη στο έδαφος, με τον ένα της τροχό κάτω από το αυτοκίνητο. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Αργολίδος, σε ένα σημείο που θεωρείται καρμανιόλα.

«Πονάει αφόρητα – Ζητάει συνεχώς παυσίπονα»

Ο γνωστός ηθοποιός έσπασε και τα δυο του πόδια και από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μιλώντας σήμερα (25.10.2018) το πρωί στο newsit.gr ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πατέρας του ηθοποιού περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνάει ο γιός του.

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείρηση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Αύριο, την Δευτέρα, την Τρίτη. Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν», τόνισε.

Για το χειρουργείο ο κ. Καλφαγιάννης είπε ότι η επέμβαση θα γινόταν χθες αλλά επειδή στην αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα στα πόδια πρέπει να υποχωρήσουν πρώτα. Είμαστε έτοιμοι από χθες αλλά πρέπει να περιμένουμε.

Ακούστε τι είπε

Φωτογραφία: tharrosnews.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ



Spread the love