Spread the love


Για να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Άλλη μια μοναδικά άβολη στιγμή για τη σύζυγό του Μελάνια χάρισε το απόγυεμα της Τετάρτης ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αρχικά την άφησε να βρέχεται για να μιλήσει στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια κράτησε την ομπρέλα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται μόνο αυτός.

Το «επεισόδιο» συνέβη κατά την αναχώρηση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στη Τζόρτζια και τη Φλόριντα προκειμένου να επιθεωρήσουν την επιχείρηση ανακούφησης των εκεί πληγέντων από την κακοκαιρία.

Στα πλάνα φαίνεται ο Τραμπ να κρατάει μια ομπρέλα ενώ περιμένει τη Μελάνια. Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε, ο Τραμπ παρατάει σύξυλη τη σύζυγό του προκειμένου να πλησιάσει τα μικρόφωνα και να σχολιάσει ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ «έκανε πολύ καλή δουλειά στην τηλεόραση (σ.σ. στη συνέντευξή της στο ABC) αλλά κι εγώ δεν τα πήγα άσχημα (σ.σ. στη συνέντευξή του στο CBS), όμως εκείνη ήταν καπληκτική».

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν το ζευγάρι άρχισε να περπατάει στο γκαζόν με προορισμό το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στον προορισμό τους, ο Τραμπ για αρκετά δευτερόλεπτα κράτησε την ομπρέλα με το δεξί του χέρι αν και η Μελάνια ήταν στα αριστερά του με αποτέλεσμα αυτή να εξακολουθήσει να βρέχεται



Spread the love