Spread the love


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου έως και την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου και της εθνικής επετείου.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, μεθαύριο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 07.30 έως τις 16.00, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων. Με βάση την ίδια ανακοίνωση, η κυκλοφορία των κινουμένων οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Ν. Μουδανιά θα διεξάγεται ως εξής: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Οδός Θεσσαλονίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Εθνική Οδός Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

Για τα οχήματα που θα κινούνται από Ν.Μουδανιά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Οδός Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.



Spread the love