Spread the love


Το ταξίδι του μέλιτος ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό… γαμήλιο ταξίδι

Κάθε νεόνυμφος ανυπομονεί για το μήνα του μέλιτος. Είναι οι πρώτες μέρες όπου ένα ζευγάρι περνά ως σύζυγοι και γι ‘αυτό όλοι προσπαθούν να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό γίνεται και φυσικά πηγαίνουν ένα πολύ ωραίο ταξίδι για να θυμούνται την περίσταση.

Ωστόσο, για ένα ζευγάρι από τη Βρετανία το ταξίδι του μέλιτος ήταν κάτι παραπάνω από ένα γαμήλιο ταξίδι! Κατέληξαν να αγοράσουν ένα αναμνηστικό… λίγο πιο μόνιμο. Κατέληξαν να αγοράσουν το σπίτι που έμεναν! Πώς τα κατάφεραν έτσι; Boήθησαν τα… δώδεκα ποτήρια ρούμι όταν το αποφάσισαν. Είναι σίγουρα σαν σενάριο από το The Hangover 4!

Η Gina Lyons, 33 ετών, και ο Mark Lee, 35 ετών, παραγωγός και διευθυντής πωλήσεων αντίστοιχα, μπορεί να αγόρασαν το σπίτι κατά λάθος, αλλά μόνο λάθος δεν ήταν!

«Όταν μπήκαμε στο ξενοδοχείο, είδαμε ένα μπαράκι με μια παρέα που έπινε και διασκέδαζε, και αποφασίσαμε να τα πιούμε μαζί τους. Το ξενοδοχείο φαινόταν φτηνό και το μπαρ όχι πολύ καλό αλλά ήταν δίπλα στην παραλία, είχε φοίνικες και το περιβάλλον ήταν άψογο! Οι ντόπιοι εκεί μας είπαν ότι το ξενοδοχείο κόστιζε μόλις 10.000 λίρες το χρόνο και αποφάσισα να το πάρω! Το μισθώσαμε για 3 χρόνια ακόμη μεθυσμένοι είμασταν όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια. Φυσικά χρειάστηκαν και άλλα χρήματα για την ανακαίνιση – και τότε μάθαμε ότι είμαι έγκυος! Ένιωσα σαν κακή μαμά που πήρα τέτοιο ρίσκο, αλλά ήταν αργά για να κάνω πίσω!”

Πηγή e-radio.gr



Spread the love