Spread the love


Οι παρατηρητικοί εντόπισαν ένα mail που έφερε τον τίτλο «θέλω να αγοράσω»

Μια σταρ της διαδικτυακής πλατφόρμας Twitch αποκάλυψε χωρίς να το θέλει την ώρα του live streaming ότι ως φοιτήτρια είχε αναγκαστεί να πουλήσει εσώρουχό της καθώς είχε μείνει άφραγκη.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 21/11 όταν η Alinity Devine με τους 725.000 συνδρομητές, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, άνοιξε κατά λάθος τα mail της. Σχεδόν αμέσως διαπίστωσε τη γκάφα που έκανε και τα έκλεισε, ωστόσο οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν ένα mail που έφερε τον τίτλο «θέλω να αγοράσω». Πρόλαβαν μάλιστα να κάνουν και print screen μέρος του mail το οποίο έγραφε: «Έι Alinity, ελπίζω να θυμάσαι ότι μου πούλησες ένα λεοπάρ στηθόδεσμο πριν πολλά χρόνια. Σου είχα προσφέρει καλά λεφτά τότε και ήθελα να σε ρωτήσω αν θα ήθελες να…». Το αποδεικτικό στοιχείο σταματά κάπου εκεί, σύμφωνα με το dexerto.com.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς το απόσπασμα του mail σύντομα κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Devine να παίρνει εν τέλει θέση και να λέει το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Εντάξει παιδιά θα σας πω. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό, αλλά ήμουν μια άφραγκη φοιτήτρια. Συνέβη πριν πέντε χρόνια. Το mail που μου έστειλε ο τύπος έλεγε πως θέλει περισσότερα; Μου έστειλε κάποια, ειλικρινά, αλλά τα αγνόησα, διότι δεν είναι κάτι που θα ξανάκανα».

Το θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με το αν με αυτήν τη μη ηθελημένη ενέργειά της καταπάτησε κάποιους από τους κανόνες του Twitch.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της πλατφόρμας, «απαγορεύονται η γύμνια και το σeξουαλικό περιεχόμενο ή δραστηριότητες, όπως η πορνογραφία, οι σεξουαλικές πράξεις ή η σeξουαλική επαφή, καθώς επίσης και οι σeξουαλικές υπηρεσίες». Η πλατφόρμα απαγορεύει επίσης τις δωροδοκίες καθώς και τις αυθαίρετες προσφορές.

Η σeξι εμφάνιση της «εκρηκτικής» Devine και ο τρόπος που ντύνεται έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγες φορές. Τον περασμένο Μάιο μάλιστα ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον δημοφιλή YouTuber PewDiePie που την αποκάλεσε «Thot», ένα υποτιμητικό ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για να χαρακτηρίσει μια γυναίκα «πόpνη» ή «παλιοθήλυκο» (σικ).

 



Spread the love