Spread the love


Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι συγγενείς

Με το στόμα ανοικτό έμειναν συγγενείς ηλικιωμένου όταν την ώρα της εξοδίου ακολουθίας, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο τους άφησε και έφυγε καθώς όπως τους είπε… είχε αλλού υπηρεσία.

Το περιστατικό σύμφωνα με όσα μεταδίδει το taxydromos.gr έγινε πριν από λίγες ημέρες σε ναό ενός περιφερειακού δήμου της Μαγνησίας. «Πρέπει να φύγω, διότι έχω υπηρεσία στο κοιμητήριο» φέρεται να είπε ο ιερέας, ο οποίος υπηρετεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και λίγους μήνες στους εμβρόντητους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου, η νεκρώσιμη ακολουθία μόλις έχει ολοκληρωθεί στον ιερό ναό. Οικείοι, συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να συνοδεύσουν τον νεκρό στην τελευταία του κατοικία.

Ο ιερέας όμως ξαφνικά δήλωσε κώλυμα, ενημερώνοντας ότι πρέπει να μεταβεί άμεσα στο κοιμητήριο Κούκος όπου όπως δήλωσε είχε υπηρεσία. Η πομπή αναχώρησε για το νεκροταφείο.

Τελικά αυτοί που ανέλαβαν να ολοκληρώσουν το τελετουργικό της ταφής ήταν οι εκπρόσωποι του γραφείου τελετών, απουσία φυσικά ιερέα. Οι συγγενείς του εκλιπόντα δεν αντέδρασαν, καθώς ήθελαν να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία.

 



Spread the love