Spread the love


Σοκ στη Βρετανία με την υπόθεση της 13χρονης

Συγκλονίζει τη Βρετανία το τραγικό τέλος ενός κοριτσιού 13 ετών που πέθανε ενώ υπνοβατούσε στο υπνοδωμάτιό του και χωρίς να το θέλει κρεμάστηκε μέσα στην ντουλάπα της.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η μικρή βρετανίδα Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλεϊ είχε χρόνιο πρόβλημα υπνοβασίας. Είχε, όμως, παράλληλα μεγάλη φοβία με την ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, την οποία απέκτησε αφότου είδε την ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar «Μπαμπούλας Α.Ε.».

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23 Μαΐου. Εκείνο το βράδυ η 13χρονη καληνύχτισε τη μητέρα της και πήγε για ύπνο. Το επόμενο πρωί ο πατέρας της βρήκε το παιδί του κρεμασμένο στη ντουλάπα. Φορούσε τη στολή του σχολείου.

Η ιατροδικαστική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα. Οι γονείς κατέθεσαν στην αστυνομία ότι το παιδί υπνοβατούσε συχνά. «Η Χέιζελ δεν άφησε κάποιο σημείωμα και βάσει των στοιχείων που έχω στη διάθεσή μου δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα για τις προθέσεις της. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα και όχι αυτοκτονία», δήλωσε η ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση.

«Πάντα ήθελε να μένει κλειστή η πόρτα της ντουλάπας», είπε η μητέρα της 13χρονης. «Η Χέιζελ είχε θέματα με τις ντουλάπες εξαιτίας της ταινίας των κινουμένων σχεδίων», πρόσθεσε.

 



Spread the love