Spread the love


Το γεγονός επιβεβαίωσε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η γέννα με καισαρική μιας γυναίκας στο Γκουτζαράτ της δυτικής Ινδίας, καθώς τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο κατέληξαν. Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιατρού που έκανε τη χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, γεγονός που επιβεβαίωσε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Μένει να διαπιστωθεί αν ο θάνατος μητέρας και βρέφους προκλήθηκε από αμέλεια ή από ιατρικούς λόγους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 26/11, στο κρατικό νοσοκομείο Sonavala, όπου η Kamini Chachi μεταφέρθηκε με πόνους. Είχε φτάσει η ώρα του τοκετού. Ο Dr PJ Lakhani, ένας ανώτερος γιατρός με πλούσια εμπειρία που εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, ανέλαβε να κάνει την καισαρική τομή.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μετά από κάποια ώρα η οικογένεια ενημερώθηκε πως το βρέφος απεβίωσε πάνω στη γέννα και πως η γυναίκα έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν τη μεταφορά της σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά κατά τη διακομιδή της άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αρχές στο BBC Gujarati, ο Dr Lakhani κάλεσε την αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της καθώς φοβήθηκε ότι τα μέλη της οικογένειας θα του επιτεθούν μόλις μάθουν τα τραγικά νέα.

«Όταν φτάσαμε εκεί διαπιστώσαμε πως ήταν μεθυσμένος και τον συλλάβαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός HR Goswami. Το νοσοκομείο προχώρησε στη σύσταση ειδικής επιτροπής που έχει αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση και να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.



Spread the love