Spread the love


«Πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης»

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το “Γ. Καραϊσκάκης” “πάγωσε”. Ο Διούδης βρέθηκε ακίνητος στο χόρτο, μετά από χτύπημα στο κεφάλι.
Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χτύπησε στο κεφάλι, έπειτα από προβολή του Νάτχο κι έμεινε ακίνητος στο χορτάρι.

Όλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» «πάγωσαν, από τους συμπαίκτες του Διούδη στο «τριφύλλι» και τους παίκτες του Ολυμπιακού, μέχρι και τον κόσμο των Πειραιωτών.

Το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων» μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο τερματοφύλακα. Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων κι έφυγε όταν άπαντες αντιλήφθηκαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του παίκτη

Όταν ο Διούδης συνήλθε, έφυγε με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτεί θερμά. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κώστας Κότσαρης.



Spread the love