Spread the love


Έλεγε στην γυναίκα που είχε δήθεν παντρευτεί ότι ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με το δίγαμο γιατρό που ξεγέλασε την φίλη του κάνοντάς την να πιστεύει ότι έχουν παντρευτεί.

Ο γνωστός καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, έστησε μια ολόκληρη παράσταση στο δημαρχείο της Χαλκίδας προκειμένου να νομίζει η σύντροφός του ότι έχουν παντρευτεί.

Ο γιατρός την εποχή εκείνη ήταν ήδη παντρεμένος και είχε και δύο παιδιά.

Με την νέα του σύντροφο ζούσαν στην Αθήνα και ο γάμος τους έγινε στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός, προκειμένου να βρίσκει χρόνο και να εξαφανίζεται για να επισκέπτεται και την οικογένειά του, έλεγε στην γυναίκα που είχε δήθεν παντρευτεί με τον fake γάμο ότι ήταν πράκτορας, μέλος των μυστικών υπηρεσιών και έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται ένα διήμερο, το Σαββατοκύριακο, στην Κρήτη. Κάθε Δευτέρα επέστρεφε στην Αθήνα.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν τέσσερα χρόνια μετά το fake γάμο το ζευγάρι θέλησε να πάρει διαζύγιο.

Η σύζυγος η οποία στα χαρτιά δεν ήταν σύζυγός, πήγε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας για να ζητήσει το διαζευκτήριο και να προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου.

Οι υπάλληλοι μόλις είδαν το πιστοποιητικό γάμου που τους προσκόμισε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι τις απάτης.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν!

Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΕΔΕ όμως δρομολογείται και για τον αναπληρωτή καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος κατά πληροφορίες αρνείται όλα όσα έχουν συμβεί και υποστηρίζει ότι είναι… πλαστογραφημένες οι φωτογραφίες από το γάμο που κυκλοφορούν όπως η παρακάτω!

 



Spread the love