Spread the love


Νόμιζαν ότι θα άλλαζε η ζωή τους

Μπορεί μια οικογένεια από το Ιλλινόις να κέρδισε το τζάκποτ στο Λόττο – αλλά εν τέλη δεν πήρε ούτε ένα σεντς στο χέρι. Και πριν σκεφτείτε ότι μπορεί να έκαναν κάποια απάτη ή να έγινε κάποιο λάθος…όχι τα κέρδισαν καθαρά και δίκαια.

Η πολιτεία ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει κέρδη αξίας μεγαλύτερης από 600 δολάρια έως ότου να επιλυθεί η κρίση του προϋπολογισμού αφού η πολιτεία είναι στα όρια της χρεωκοπίας. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να προβάλλονται τηλεοπτικές διαφημίσεις που προωθούν το Λοττο και τις κληρώσεις ενώ τα κέρδη δεν μπορούν να πληρωθούν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το δελτίο αξίας 288 εκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να πληρωθεί διαφορετικά θα κινηθούν νομικά. “Αν κάποια ιδιωτική επιχείρηση πωλούσε δελτία για τυχερά παιχνίδια και δεν πλήρωνε τον νικητή. Το κράτος θα τους έκλεινε και θα τους κατηγορούσε για απάτη ”

Ένας ακόμα νικητής δήλωσε στο Inside Edition του CBS: «Κερδίσαμε 250.000 δολάρια . Θα μπορούσαμε να έχουμε μια άνετη ζωή. Ξαφνικά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια “. “Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι θα λάμβανα μια επιταγή μέσω ταχυδρομείου σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες και από τότε πέρασαν μήνες”

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

 



Spread the love