Spread the love


Ο καβγάς, η ρήξη και η απαίτηση της Αμερικανίδας ηθοποιού που δεν ικανοποίησε το παλάτι

Από την ημέρα που το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, ο βρετανικός Τύπος δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τις σχέσεις των συνυφάδων αλλά και την ρήξη στη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι.

powered by Rubicon Project
Ανώνυμη πηγή από το παλάτι μίλησε σε βρετανική εφημερίδα και αποκάλυψε τον λόγο που η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον έγινε έξαλλη με την 37χρονη Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με την πηγή πριν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν, η πρώην ηθοποιός φέρεται να μην μίλησε και πού ωραία σε ένα από τα άτομα του προσωπικού της Κέιτ Μίντλετον με την Δούκισσα του Κέιμπτριτζ να της λέει πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιεί τους βοηθούς της.

«Αυτοί είναι το δικό μου προσωπικό και εγώ απευθύνομαι σε αυτούς», φέρεται να είπε η Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά αυτό συνέβη μόνο μία φορά και εκείνες είναι αποφασισμένες να διατηρήσουν μια θετική σχέση ακόμα και αν είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες», ανέφερε η ίδια πηγή.

Το παλάτι αρνείται πως η σχέση των δύο γυναικών δεν είναι καλή ενώ ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά στην Telegraph αποκαλύπτει ότι λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι η Κέιτ Μίντλετον ξέσπασε σε κλάματα, όταν το φόρεμα που θα έβαζε η τρίχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ ως παρανυφάκι δεν άρεσε και πολύ στη Μέγκαν.

Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι Μέγκαν συνηθισμένη από το περιβάλλον στο Χόλιγουντ ήθελε η «μεγάλη μέρα» της να είναι τέλεια δημιουργώντας ένα επιπλέον άχγος στην Κέιτ Μίντλετον που πρόσφατα είχε γίνει για τρίτη φορά μαμά.

Τέλος, πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μέγκαν ήρθε σε αντιπαράθεση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ επειδή πριν τον γάμο της ζήτησε να ψεκαστεί με αποσμητικό χώρου το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έγινε η τελετή, γιατί ο χώρος χώρος μύριζε μούχλα.

Το χατίρι όμως δεν της έγινε καθώς οι υπεύθυνοι του παλατιού χρειάστηκε να την υπενθυμίσουν πως πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο στο οποίο προσεύχεται η βασίλισσα, χωρίς να έχει ποτέ παραπονεθεί για τη μυρωδιά του.



Spread the love