Spread the love


Μεγάλο ταλέντο…

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο δεύτερος κύκλος του Power Of Love έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Στο πρώτο επεισόδιο, 7 γυναίκες και 7 άντρες είχαν την ευκαιρία να συστηθούν και να ανταλλάξουν επισκέψεις στα δύο σπίτια, ώστε να γνωριστούν καλύτερα με το άλλο φύλο. Μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι της αγάπης και μας έκανε να αναρωτηθούμε από που την γνωρίζουμε ήταν η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Αναζητώντας, λοιπόν, το βιογραφικό της, διαβάσαμε πώς η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία είναι Κριός στο ζώδιο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ και έχει κάνει σπουδές σε Δραματική σχολή και σε σχολή Δημοσιογραφίας. Πιστεύει στη δυναμική προσωπικότητα του άντρα, θέλει να θαυμάζει τον σύντροφο της, να έχει φιλοδοξίες, αλλά να είναι και υποστηρικτικός. Η ίδια δηλώνει δυναμική, αποφασιστική, φιλότιμη, φιλόδοξη και ειλικρινής, ενώ στα μειονεκτήματα της παραδέχεται πως είναι ζηλιάρα και ανταγωνιστική.

Μετά από αρκετή σκέψη, καταλήξαμε που την έχουμε ξαναδεί. Η Έλενα, λοιπόν, δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Επί δύο χρόνια την βλέπαμε καθημερινά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αφού ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες στα… «Διλήμματα».

Power of love: Δείτε πού έχουμε ξαναδεί την παίκτρια, Έλενα Πολυχρονοπούλου και θα μείνετε άφωνοι!



Spread the love