Spread the love


Τι αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως συνέχεια στις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, η πρόθεση αυτή της Φώφης Γεννηματά είχε προκαλέσει εντάσεις στο κόμμα καθώς στις τελευταίες εκλογές την θέση αυτή κατείχε ο συνεργαζόμενος Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ.

Μετά την διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως άνοιξε ο δρόμος για να δοθεί η θέση αυτή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ερωτώμενος αν θα είναι υποψήφιος στην πόλη του απάντησε πως «υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορώ να σας πω με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι δεν θα είμαι, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και αυτή η υποχρέωσή μου έναντι της χώρας».

Όπως εξήγησε «η υποχρέωσή μου όμως είναι να επισημαίνω αυτά που πρέπει να γίνουν στρατηγικά, να κτυπώ το κουδουνάκι του κινδύνου και, βεβαίως, να αγωνίζομαι για την ανάδειξη του χώρου μας, του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου, της σοσιαλδημοκρατίας της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, για να δείξω ότι χωρίς αυτόν το χώρο δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον τόπο, δεν μπορεί να υπάρξει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ανάκαμψη».



Spread the love