Spread the love


Δεν ήθελε ούτε να βλέπει το κρέας

Η Slywia Tabor ήταν… ορκισμένη vegetarian. Πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και δεν επέτρεπε στον εαυτό της κανένα παραστράτημα.

Οι διακοπές της πριν από δύο χρόνια της άλλαξαν τη ζωή. Η 32χρονη γυναίκα βρισκόταν σε κάμπινγκ όταν ένιωσε ένα τσίμπημα στον αστράγαλό της.

«Δεν σκέφτηκα ότι ήταν κάτι σοβαρό στην αρχή, ήταν απλά ένα μικρό τσίμπημα στον αστράγαλό μου».Το τσίμπημα προκάλεσε μικρά σπυράκια στο σώμα της, ενώ το σημείο άρχισε να βγάζει πύων και να πρήζεται.

Ένα μήνα αργότερα η περιοχή στον αστράγαλό της έγινε πολύ άσχημη. Το σπυράκι έγινε ολόκληρο καρούμπαλο κι έδειχνε αρκετά μολυσμένο.

«Έγινε στο μέγεθος του χεριού μου!».

Όταν το πρόβλημα άρχισε να μεγαλώνει πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με μία σπάνια βακτηριακή μόλυνση που προσβάλει το δέρμα, τους μυς, αλλά και τα ανθρώπινα όργανα (necrotising fasciitis).

Η γυναίκα χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο σχεδόν τριών ωρών και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σταματήσει η μόλυνση να εξαπλώνεται στο σώμα της.

Η μόλυνση είχε επηρεάσει το στομάχι της κι όπως ανέφερε αναγκαστικά άλλαξαν όλα στη διατροφή της.

«Τίποτε δεν μπορούσε να μείνει στο στομάχι μου. Έπαιρνα τόσα αντιβιοτικά, που σκότωσαν ακόμα και τα καλά βακτήρια που είχα. Αισθανόμουν άσχημα με ό,τι κι αν έτρωγα και ήταν η χειρότερη στιγμή από τη στιγμή που άρχισα να είμαι vegan.

Το μόνο που δεν με επηρεάζει είναι το κρέας! Όσο περισσότερο κρέας καταναλώνω τόσο καταλαβαίνω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να απορροφά θρεπτικές ουσίες ο οργανισμός μου.

Τώρα πια είμαι πιο υγιής, όταν ήμουν vegan δεν ήμουν».

 



Spread the love