Spread the love


Συγκινημένοι όλοι από την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου.

Στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το απόγευμα της Τρίτης, σε ηλικία 61 ετών.

Η κηδεία θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή, εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία -όπου έμενε τα τελευταία δύο χρόνια- στην Ελλάδα.

Θέμος Αναστασιάδης: Η ζωή και η καριέρα του μέσα σε ένα βίντεο

Γιώργος Παπαδάκης: «Θέμο πήγαινε πάνω».

Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν μένει πια εδώ… Ο θάνατος του παρουσιαστή, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έχει συγκλονίσει τον χώρο των media. Ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τετάρτης, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον φίλο του.

«Έφυγε από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος ο Θέμος, στα 61 του χρόνια. Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα… Πολλές φορές βρέθηκα κι εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Απολαύστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Θέμος Αναστασιάδης: Αυτό ήταν το τελευταίο ΟΛΑ που βγήκε στον αέρα

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έδινε μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Στις 25 Απριλίου 2017 βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 το τελευταίο ΟΛΑ. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε τότε ξαφνικά λόγω του προβλήματος υγείας του Αναστασιάδη, δίχως να έχουν γίνει γνωστές τότε περισσότερες λεπτομέρειες. Τη σχετική, είδηση, μάλιστα, είχε αποκαλύψει δύο μέρες μετά η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri.

Οι τελευταίοι καλεσμένοι που πέρασαν το κατώφλι της εκπομπής ΟΛΑ ήταν τότε οι Stan, Κωνσταντίνος Ρήγος, Δημήτρης Αρβανίδης, Ιρένε Τροστ και Μαρία Κωνσταντάκη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη:

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής, Θέμος Αναστασιάδης. Σε ηλικία 61 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, μετά από ενάμιση χρόνο που «πάλευε» με τον καρκίνο.

Συγκλονισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος, δεν έχει σταματήσει να εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατό του. Συνάδελφοί του, λοιπόν, καθώς και πρώην αλλά και νυν συνεργάτες αναρτούν το «αντίο» τους στα social media.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης, και η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Θέμο Αναστασιάδη, τον άνθρωπο που με το καυστικό του σχόλιο και το ιδιαίτερο χιούμορ του κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές για χρόνια με την άκρως επιτυχημένη εκπομπή του, «ΟΛΑ«.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Θεμάκο, πες μου ότι μας κάνεις πλάκα όπως συνήθως…Πες μου ότι θα εμφανιστείς ξαφνικά με το γνωστό σου πονηρό γελάκι, να μας κλείσεις το μάτι. Θεμάκο μου, θα μας λείψεις πάρα πολύ!!! Σ´αγαπάμε. Καλό Παράδεισο.».

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

Η φωτογραφία και τα λόγια του Βαγγέλη Περρή ραγίζουν καρδιές

Επί σειρά ετών υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες. Ήταν το τηλεοπτικό δίδυμο του ΟΛΑ. Σήμερα, ο Βαγγέλης Περρής αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη με μια φωτογραφία και δυο λόγια συγκινητικά…

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βαγγέλης Περρής ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται ο ίδιος, ο Θέμος Αναστασιάδης, η Δούκισσα Νομικού και η Μελίνα Ασλανίδου, να βγάζουν selfie στα γυρίσματα του ΟΛΑ. Στη λεζάντα ο δημοσιογράφος λέει: «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε…».

View this post on Instagram

A post shared by Vaggelis Perris (@perrisyrou) on


Ο Βαγγέλης Περρής είναι συγκλονισμένος και σε μια ανάρτηση στα social media, έγραψε απλά “Σαν ψέμα”, μη μπορώντας να πιστέψει την τραγική είδηση.

View this post on Instagram

Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου “Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα.” Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

View this post on Instagram

Αντιο Θεμο. Ησουν ΚΑΛΟΣ ανθρωπος. Καλο κουραγιο στους δικους σου. #rip

A post shared by Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) on

Αν ψάξεις στη βικιπαίδεια θα μάθεις πως «αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες)



Spread the love