Spread the love


Εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αφού έκανε εμμέσως τα παραπονάκια του στον Κρατερό Κατσούλη, μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για το άδοξο τέλος της σειράς «Κάνε γονείς να δεις καλό», λέγοντας πως δεν υπήρξε υποστήριξη από το κανάλι.

«Οι θεαματικότητες του σίριαλ ήταν μάλλον αξιοπρεπείς, δεν ήταν τόσο χαμηλές. Ήταν δική τους απόφαση στο κανάλι, εγώ δεν μπορώ να το σχολιάσω. Κάναμε τη δουλειά μας με πάρα πολύ αφοσίωση. Το μόνο που μπορώ να τους προσάψω είναι ότι μας πίεσαν να γίνει σε χρόνους ασύλληπτους. Παρόλα αυτά δεν κάναμε μια δουλειά πρόχειρη. Ήταν καλές οι προδιαγραφές, αλλά ήταν η έλλειψη χρόνου και νομίζω κατά βάθος δεν τους ενδιέφερε, ήταν έλλειψη υποστήριξης. Από ότι ξέρω συζητήθηκε να κοπεί από το τρίτο επεισόδιο και στο έκτο μας το ανακοίνωσαν», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Στην σειρά πρωταγωνιστούσε και ο Ευθύμης Ζησάκης ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως αντιμετώπισε κάποια προβλήματα συνέπειας στις δουλειές που είχε αναλάβει. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που συνεργάστηκε μαζί του ανέφερε σχετικά με τον συνάδελφό του: «Ο Ευθύμης είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Έχει ένα θέμα. Νομίζω ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, η οποία χρειάζεται βοήθεια και εξωτερική και από τους οικείους του.»

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές έχει καταστραφεί οικονομικά ο Ιεροκλης Μιχαηλίδης μέσα από λάθος επιχειρηματικές κινήσεις, όπως το μαγαζί που διατηρούσε, ο ίδιος αποκαλύπτει πως υπήρξε περίοδος που χρωστούσε 250.000 ευρώ! «Μιλάς με έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη διαχείριση του χρήματος. Έχω καταστραφεί οικονομικά τρεις φορές στη ζωή μου, η τελευταία ήταν και η χειρότερη γιατί μπήκαμε και στην κρίση. Ήταν καταστροφικά τελείως, αλλά γελάω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ. Το να έβρισκα μηδέν στο λογαριασμό μου θα ήταν μια χαρά, το να είσαι μείον 100.000 είναι το θέμα, ενώ θα μπορούσες να είσαι συν εκατό. Το μεγαλύτερο ποσό που έφτασα να χρωστάω ήταν 250.000 ευρώ», είπε ο ηθοποιός Στη Φωλιά των Κου Κου.



Spread the love