Spread the love


Στο νοσοκομείο για να εξεταστεί

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο ομογενής από την Αλβανία που σκότωσε την 29χρονη κόρη του, Αντζελίνα, στην Κέρκυρα και στη συνέχεια την έθαψε. Ο παιδοκτόνος εξετάστηκε από ψυχίατρο, καθώς απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού τώρα συνειδητοποιεί το κακό που έκανε.

«Αυτοκτονικός ιδεασμός» είναι η νόσος που αναγράφεται στο παραπεμπτικό, με το οποίο ο 52χρονος μεταφέρθηκε αρχικά από τη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού στο Νοσοκομείο των Φυλακών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Πάντως αυτή δεν είναι επίσημη διάγνωση από κάποιον ειδικό, αφού το παραπεμπτικό φέρεται να συμπλήρωσε ο νοσοκόμος των Φυλακών που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σωφρονιστικό κατάστημα και όχι κάποιος ψυχίατρος.

Μάλιστα ο 52χρονος καθ’ ομολογία δράστης έφερε και επιπόλαια τραύματα, καθώς έπεσε θύμα βίας από άλλους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε συνέντευξή του ζήτησε να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας για να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης του.

Θεωρείται πιθανόν ο 52χρονος παιδοκτόνος να επιστρέψει τελικά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές, όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται από άλλους κρατούμενους, αφού το Νοσοκομείο των Φυλακών θεωρείται πιο ασφαλής χώρος κράτησης για όσους κινδυνεύουν από τον «άγραφο νόμο» ή από αντίπαλες συμμορίες.



Spread the love