Spread the love


Όταν ήταν μόλις 12 ετών

Για την τραυματική εμπειρία της απαγωγής του από δίκτυο παιδόφιλων όταν ήταν 12 ετών μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Terry Hall.

O Hall, που είναι o frontman της πετυχημένης μπάντας The Specials είχε γίνει γνωστός στο ελληνικό κοινό την δεκαετία του 90 με το hit του «Forever J».

Ο 59χρονος σήμερα τραγουδιστής περιέγραψε στο podcast του κωμικού Ρίτσαρντ Χέρινγκ πώς η ολέθρια εμπειρία του επί τέσσερις μέρες και η κακοποίηση που υπέστη στα χέρια της σπείρας επηρέασαν την μετέπειτα ζωή του, οδηγώντας τον στην κατάθλιψη και τις εξαρτήσεις.

«Στα 12 μου με απήγαγε ένα κύκλωμα παιδόφιλων στη Γαλλία. Αυτή η εμπειρία πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Πλέον μπορώ να γελάω με αυτό, αλλά εκείνη την εποχή η εμπειρία ενεργοποίησε ένα μηχανισμό στο κεφάλι μου. Ξαφνικά ένιωσα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος πια να κάνω τίποτα και τότε άρχισα να μην ακούω κανέναν», είπε ο τραγουδιστής, που παράτησε το σχολείο μετά το περιστατικό.

Ερωτηθείς γιατί εγκατέλειψε τις σπουδές του, ο Hall εξήγησε ότι για τουλάχιστον έναν χρόνο μετά την απαγωγή του έπαιρνε συνεχώς βάλιουμ και δεν ήταν σε θέση να πάει στο σχολείο.



Spread the love