Spread the love


Τι λέει φίλος του από την Αλβανία

Νέα μαρτυρία «καίει» τον 19χρονο Αλβανό που φέρεται να σκότωσε τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ένας φίλος του φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει. Όπως είπε, μιλούσε πάντα άσχημα στις κοπέλες, ενώ -από ότι είπε ότι είχε ακούσει- είχε σκοτώσει στην Αλβανία μέλος της οικογένειάς του.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η κατάθεση καθηγητή του Ροδίτη, ο οποίος είπε ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική συμπεριφορά του, αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

Στο μεταξύ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες μέρες η κατάθεση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δίνοντας τα ονόματα των τριών που φέρονται να παρενοχλούσαν την κόρη της πριν από έναν χρόνο.

Μία κάμερα ασφαλείας δίπλα στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη κατέγραψε τον 19χρονο Αλβανό να πλησιάζει το σπίτι της κοπέλας ενόψει του ραντεβού που είχε με την άτυχη φοιτήτρια, όπως φαίνεται στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Μεγάλη αίσθηση προκαλούν και οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για το πολύκροτο έγκλημα.

Παράλληλα, άλλη κάμερα κατέγραψε το φορτηγάκι του Έλληνα κατηγορούμενου να αποχωρεί από την περιοχή κατά τις δύο τα ξημερώματα. Στην καρότσα φαίνεται ότι κάποιος κάθεται. Η ίδια κάμερα το κατέγραψε να επιστρέφει στα ξημερώματα με τον οδηγό στη θέση του, ενώ στην καρότσα δεν διακρίνεται πλέον κανείς.



Spread the love