Spread the love


Tα πράγματα ξέφυγαν!

Η 19χρονη κοπέλα ξάπλωσε και ο μασέρ άρχισε να της λέει, τι έπρεπε να κάνει. Τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα…

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου θα εκδικαστεί την 26η Φεβρουαρίου 2019 υπόθεση με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης, έναν 49χρονο, κάτοικο Ιαλυσού, που συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 στις 03.00 τα ξημερώματα από αστυνομικούς.

Εις βάρος του υποβλήθηκε συγκεκριμένα έγκληση από μια 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ σε κατάστημά της, ενώ της έκανε μασάζ. Η 19χρονη, κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής, άρχισε να απασχολείται στο κατάστημα του μηνυόμενου, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει ενάρξεως της θερινής περιόδου.

Όπως υποστηρίζει, την 18η Μαΐου 2018 ο 49χρονος προσεφέρθη και εκείνη δέχτηκε να την διδάξει θαλάσσιο σπόρ και μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη. Ξάπλωσε και ο μηνυόμενος, όπως περιέγραψε, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα, ξεκίνησε τις μαλάξεις, που άρχισαν να γίνονται ενοχλητικές όταν αρχικά μετακίνησε το μαγιό της προς τα μέσα και την πίεζε.

Όπως υποστηρίζει, ακολούθως γύρισε ανάσκελα, της ζήτησε να πάρει 12 βαθιές αναπνοές και συνέχισε το μασάζ στο στήθος της, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, πράγμα που δεν δέχτηκε. Ισχυρίζεται ότι αισθανόταν άβολα όταν της σήκωσε το πάνω μέρος του μαγιό της και πως ήταν τρομαγμένη. Όπως συμπλήρωσε, κάποια στιγμή της έπιασε και τα δύο της στήθη κάνοντας της κομπλιμέντο.

Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της. Υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και ότι ασέλγησε εις βάρος της.

Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε. Η ίδια προσπάθησε να φύγει και κατά την αποχώρησή της, όπως υποστήριξε, τον βρήκε στις σκάλες και της είπε ότι παρήγγειλε για να φάνε πίτσες. Φοβούμενη, όπως περιέγραψε, κάθισε μαζί του, έφαγε ένα κομμάτι και έφυγε με το ποδήλατό της. Ενημέρωσε τους οικείους της και προχώρησε στην υποβολή μηνύσεως.

Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από την 19χρονη, χαρακτηρίζοντας τα ψευδή και σκηνοθετημένα, για λόγους, που όπως τόνισε, δεν γνωρίζει. Επεσήμανε ότι παρουσιάστηκε μόνος του στις αρχές μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που είχε από συγγενή της 19χρονης, ενώ επικαλείται συγκεκριμένους μάρτυρες που ήταν μαζί του τις ώρες που περιέγραψε η φερόμενη ως θύμα.



Spread the love