Spread the love


Η «εκρηκτική» performance που παρέσυρε το κοινό!

Στη λίστα των καλλιτεχνών που έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους στη Eurovision έχει μπει ηΕλένη Φουρέιρα, η οποία έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε εθνικό τελικό και, συγκεκριμένα, στην Ισλανδία.

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το νέο της hit, το «Triumph», ένα τραγούδι – μήνυμα για όλες τις γυναίκες και μετά την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής εμφανίστηκε στο «Söngvakeppnin 2019», το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρέικιαβικ.

Με την εκπληκτική σκηνική της παρουσία και το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο της, παρέσυρε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να την αποθεώνει, παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό mashup με το «Fuego» και το «Tómame», που συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Ισλανδία είναι άλλη μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Fuego» κατέλαβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και, μάλιστα, είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι από αυτά της περσινής Eurovision.

Επόμενοι σταθμοί της πολύμηνης sold out περιοδείας της σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι η Αθήνα (6 Μαρτίου) και, για πρώτη φορά, το Παρίσι (9 Μαρτίου).



Spread the love