Spread the love


O Γιώργος Νταλάρας αποτέλεσε για πολλά χρόνια στόχος της σάτιρας του Τζίμη Πανούση. Οι δυο τους είχαν κόντρα για πάνω από μια δεκαετία με πολλά επεισόδια.

Όταν ο «Τζιμάκος» έφυγε από την ζωή, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα είχε γράψει:
«Εφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι».

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν καλεσμένος του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή «Βινύλιο» στον ΣΚΑΙ. Ο 69χρονος ερμηνευτής αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Τζίμη Πανούση τονίζοντας πως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση

Στη συνέχεια παρέα με την ακουστική κιθάρα του τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Έτσι γνώρισε ο Νταλάρας τη γυναίκα του

Ο Γιώργος Νταλάρας κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «…και το καλοκαίρι κρυώνω!» από τις εκδόσεις Αρμός, με την υπογραφή του Θανάση Λάλα. Σε αυτή αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, καθώς και σημαντικές στιγμές της ζωής του.
Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πώς γνώρισε την γυναίκα του, Άννα.

Το απόσπασμα του βιβλίου έχει τον τίτλο «Μέσα στη φωτιά συναντάς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου…»

Την Άννα τη γνώρισε τον Δεκέμβριο του 1979, «αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα».

Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος δεν ήταν ιδανική,αφού «την πέταξε έξω», επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της.



Spread the love