Spread the love


Οι αποκαλύψεις γνωστού τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε και για το σουξέ που είχε στο γυναικείο φύλο και τον χαμό που γινόταν για εκείνον, τον καιρό που μεσουρανούσε στην αθηναϊκή νύχτα.

«Έχει έρθει κοπέλα στο καμαρίνι μου και μου έχει δείξει τα αρχικά μου, Γ.Β., στον πισινό της. Τα κατέβασε και τα είδα. Μια άλλη τα είχε γράψει στο χέρι, μια άλλη στο στήθος της. Μια άλλη είχε έρθει στο καμαρίνι και ήθελε το σλιπάκι μου. Αυτά γίνονται», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Στο σπίτι του τραγουδιστή, όπου και υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής, υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες αγαπημένων ανθρώπων του που έχουν φύγει από τη ζωή, με τη μητέρα του να κυριαρχεί στις φωτογραφίες. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Βασιλείου, είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, ενώ ήταν εκείνη που μεγάλωσε τον γιο του Γιώργο Αλκαίο, όταν τους εγκατέλειψε η δική του μητέρα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον γιο του τον πήρε κρυφά από τη μαμά του, ενώ ακολούθησαν πολλά δικαστήρια, όπου και δικαιώθηκε. Ο γιος του γνώρισε τη μητέρα του μετά από 19 χρόνια κι ενώ έκανε επιτυχία με το «Τι, τι» στις αρχές της καριέρας του και είχε βρεθεί στην Αμερική για συναυλίες.



Spread the love